Studio Videochat - CreamStudio

  • CreamStudio.ro
  • CreamStudio.ro

De ce noi?

Ştim că te-ai întrebat în timp ce citeai despre studioul nostru de ce ar trebui să ne alegi pe noi. Motivele sunt simple: îţi oferim cel mai mare procent de pe piaţă la plata la zi, bonusul de angajare (şi bonus dacă aduci o prietenă) şi organizăm concursuri motivaţionale. Toate camerele noastre sunt dotate cu lumini profesionale, calculatoare performante şi camere web de ultimă generaţie (Logitech BCC950), toate acestea încadrate într-un decor cald, personal.

Organizăm şedinţe foto profesionale periodice, avem grijă sa fii promovat pe toate site-urile cu care colaborăm, iar echipa noastră îţi va oferi atât training-ul de început cât şi idei noi şi consiliere pe tot parcursul colaborării. Nu trebuie să-ţi faci griji dacă cunoştinţele tale tehnice nu sunt foarte avansate, vom avea grijă şi de acest aspect pentru tine.

Un alt avantaj este că lucrăm 7 zile pe săptămână, 24 de ore pe zi astfel încât îţi poţi crea un program personalizat în funcţie de nevoile tale dar în acelaşi timp poţi fi sigură că suntem aici pentru tine în orice moment al zilei.

Considerăm că locaţia noastră este un avantaj, iar experienţa noastră în domeniu şi câştigurile constante pe care studioul nostru le-a avut de-a lungul timpului îţi vor garanta seriozitatea de care dăm dovadă şi profesionalismul.
Te aştemptăm să ne contactezi!


Ne aflăm într-o zonă centrală a Bucureştiului

FormularContact

Completează formularul online cu datele şi întrebările tale,
iar noi vom lua legătura cu tine cât mai curând